Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μια διορθωση για το προηγουμενο αρθρο:

Επειδή τα γεγονότα τρέχουν συνεχώς και η Tortuga είναι σε συνεχή επικοινωνία με αλληλέγγυους, θα πρέπει να κάνω μια διόρθωση στην προηγούμενη δημοσίευση:

Η Ελληνικός Χρυσός αγνόησε τη διαταγή του Δασαρχείου και έχει παραμείνει στο βουνό! Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποχωρήσει, αλλά η εταιρεία έχει φέρει ιδιωτική ασφάλεια (σεκιουριτάδες) με αλεξίσφαιρα γιλέκα. Απ' ό, τι φαίνεται, θα έχουμε γρήγορες εξελίξεις...

Το Δασαρχείο Αρναίας αναμένεται να πάει στην περιοχή άμεσα. Δεδομένου ότι η εταιρεία συνεχίζει την παράνομη δράση της, αναμένονται και μηνύσεις. 

1 σχόλιο:

  1. Σπάνιες είναι οι φορές όπου η συντριπτική πλειοψηφία φορέων, Υπηρεσιών, Δημάρχων, Περιφερειαρχών και λοιπών αρχόντων (πλήν βεβαίως των τοπικών βουλευτών οι οποίοι (βεβαίως) υπαναχώρησαν) ομόφωνα γνωμοδότησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ για μια συγκεκριμένη επένδυση (αναφέρομαι στην περίπτωση του Περάματος).
    Ποια είναι η θέση της κυβέρνησης ; Υπεραμύνεται, υπερακοντίζει, απολογείται, παραχωρεί τα πάντα στην Εταιρεία, κωφεύοντας και απαξιώνοντας εξωφρενικά τα όργανα τα οποία η ίδια θεσμοθέτησε.
    Το μέτωπο της αντίστασης πρέπει να μείνει αρραγές και αδιάσπαστο πάσει θυσία. Έχουμε τεκμηριωμένα επιχειρήματα εναντίον της επένδυσης. Η Εταιρεία δεν έχει επιχειρήματα που να αντέχουν σε οποιαδήποτε κριτική. Μόνο οικονομικό συμφέρον. Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, του Κιλκίς
    και όπου αλλού προκύψει.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
    Aragorn

    Όλοι παρόντες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή